Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Blade Isolate (2000 g, fehérje izolátum) Jegeskávé
Blade Isolate (2000 g, fehérje izolátum) Jegeskávé
21 990 Ft

Blade Isolate (2000 g, fehérje izolátum) Jegeskávé

Blade Isolate (2000 g, fehérje izolátum) Jegeskávé
Blade Isolate (2000 g, fehérje izolátum) Jegeskávé
A BLADE ISOLATE egy prémium minőségű tejsavófehérje-izolátum, mely kevés szénhidrátot tartalmaz, glutén-laktóz és cukormentes.
21 990 Ft
Egységár: 10 995 Ft/kg
Részletek
Ha maximalista vagy és csak az Ultra PRÉMIUM cuccokra hajtasz akkor a BLADE SPORT ISOLATE a te terméked!

A BLADE SPORT ISOLATE ® PRÉMIUM izolátum, a piacon jelen lévő egyik legmagasabb tejsavó fehérje izolátum tartalmú készítmény.

Ez nem csak duma!

A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® termékfejlesztése során arra törekedtünk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely nem tartalmaz glutént, laktózt.

BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ®  alacsony szénhidráttartalmú tejsavó protein izolátum! 
Ha az egészségügyben dolgozol akkor láthattál csak ehhez fogható tisztaságú tejsavó izolátumot.

Minden gyártó azzal házal, hogy csoda készítményeket gyárt, aztán amikor megveszed jön a valóság, rohansz a wc-re és akkor jössz rá hogy átvertek. Tudod miről beszélünk..
BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® első adagjánál megtapasztalod a különbséget, amit azonnal látni, ízlelni és még érezni is fogsz.

A BLADE SPORT ISOLATE ® Ultra Premium proteint perfekcionista elveket követve gyártjuk, ezért 100%-osan hidrolizált és instantizált. 
A termék, a gyártását megelőzően, valamint a gyártás alatt, és azt követően is több, minőségteszten megy keresztül.

A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® termék előállítása során ügyeltünk arra, hogy a laktóz 100%-ban eltávolításra kerüljön a produktumból és a zsír is csak nyomokban fordulhasson elő 0,3g / adag szinten.
A technológiai eljárás lehetővé teszi, hogy az egyik valaha legkönnyebben emészthető, integrálható és legjobb biológiai értékkel rendelkező proteinforrást vedd magadhoz.

Mi a BLADE SPORT®-nál tudjuk, hogy a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához és az izom-regeneráció támogatásához maximális protein-felhasználásra van szükséged. Mindez elengedhetetlen az ütős edzések közben.

Mi a BLADE SPORT®-nál tudjuk, hogy nincs magasabb minőségű protein a BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ®-nél, ezért biztos lehetsz abban, hogy az izomrostjaidat a lehető legjobb cuccal látod el. 

Checkold az adatokat:
-Minden egyes adag fantasztikus mennyiségű, BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® egy egységnyi (30g) adagjában 
"26" gramm protein-t , "0,4"gramm szénhidrátot és "0,3"gramm zsírt találsz.
-Ja és ne felejtsük az adagonkénti  5,4 g elágazó láncú aminosavat (BCAA-t) ,beleértve 2,4 g L-Leucint, amely bevitele nélkülözhetetlen az intenzív edzés során. Na mit szólsz?!

A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® proteinnel nem versenyezhet senki a piacon, mert zéró hozzáadott cukrot tartalmaz.
Tudjuk, hogy a mi formulánk az egyik legjobb és a konkurens termékek még csak meg sem közelítik ezt a minőséget.

A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® protein óriási odafigyeléssel és gonddal készül számodra, ami lehetővé teszi az azonnali elkeverhetőséget, szinte elolvad a shakeredben ez a hihetetlen minőségű termék.
Egy szempillantás alatt feloldódik. 

A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® protein hihetetlen tisztasága és zéró laktóztartalma miatt az egyik legkönnyebben emészthető protein a piacon.


Használd a BLADE ISOLATE izolátumot edzés előtt vagy után és bármikor, amikor kiváló minőségű fehérje bevitelre van szükséged.


A termék hozzáadott cukor nélkül készült. Természetes cukrokat tartalmaz.

Ha nőben/férfiban, kocsiban és ételben a PRÉMIUMRA hajtasz akkor ezt a terméket neked fejlesztettük ki! Ne érd be kevesebbel!
Adatok
Cikkszám
2874739
Összetevők
További összetevők: Tejsavó fehérje izolátum (98%) (emulgeálószer: szója lecitin), ízesítők, sűrítő anyagok: nátrium-karbonát, metil-cellulóz, édesítőszer: szukralóz, színezőanyag: kurkumin.
Adagolás
MIÉRT JAVASOLJUK NEKED A BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® HASZNÁLATÁT?

LAKTÓZMENTES!
GLUTÉNMENTES!
CUKORMENTES!
0% ZSÍRT TARTALMAZ!
0% SZÉNHIDRÁTOT TARTALMAZ!
DIÉTÁHOZ KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ!

Javasolt használat:
Keverj össze 1 adagoló kanálnyi (30g) BLADE SPORT Ultra Premium ISOLATE ® port 250 ml vízzel. Bármikor fogyasztható, edzés előtt vagy után, napközben vagy akár éjszaka is.
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek