Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Blade Whey (2270 g, fehérje koncentrátum és izolátum) + V-Pack Ultimate (vitamin csomagok, 30 Csomag) Eper

Összeállítottunk számotokra egy olyan csomagot, amiben a prémium minőségű BLADE Whey mellé ajándékba adunk egy BLADE V-Pack Ultimate-t is.

Csomag tartalmazza:
- Blade Whey (2270g)
- Blade V-Pack Ultimate (30 csomag)

17
28 980 Ft 
23 990 Ft
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 4 990 Ft
Jelenleg nincs készleten.
Részletek
Soha nem dolgoztak még ki teljesebb vagy jobb ízű fehérje formulát, mint az új BLADE tejsavófehérje. Teljes értékű fehérjékből áll, tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, közöttük BCAA-kat és Glutamint. Ez egy teljesen új, saját fejlesztésű konstrukció speciálisan kiválasztott savófehérje, hidrolizált tejsavó frakciók és így tovább. A szinergikus munka hatására, egy magas színvonalú, mikro-szűrt, jó ízű fehérje keveréket terveztek és készítettek a BLADE segítségével.

Minden adag BLADE WHEY 21 gramm fehérjét és 4.5 gramm BCAA-t tartalmaz, ami szükséges minden ember számára aki minőségi izomépítésben gondolkozik!

76% whey protein koncentrátum
11% whey protein izolűtum
21gramm protein és 4500mg BCAA minden adagban
Whey protein (WPC, WPI)
Nagyszerű oldódás
Finom ízek

A termék hozzáadott cukrot nem, de természetes cukrokat tartalmaz!



 


Ti kértétek, mi megalkottuk!  A piac egyik legerősebb vitaminpakját most felturbóztuk. Itt a BLADE V-PACK ULTIMATE. 

Szerintem nem kell bemutatnunk a BLADE V-PACK erejét… Most azonban továbbfejlesztettük, hogy abszolút ne legyen vetélytársa a piacon.


Ez nem egy sokadrangú multivitamin, ami talán megvéd egy enyhe megfázástól. Ez egy kő kemény energia bomba az immunrendszered számára, aminek a használatával nem fog semmi az utadba állni. Nem beszélünk mellé, ezt a terméket elhivatott, vérprofi sportolók számára terveztük. Ha komolyan veszed az edzést, akkor vedd komolyan az egészséged védelmét is, mert csak így érhetsz el igazán nagy eredményeket!

 

A BLADE V-PACK UTLIMATE-ben már magas fehérjetartalmú AMINO 10.000 tablettát is elrejtettünk, hogy a vitaminok, ásványianyagok és nyomelemek mellett a testünk építőköve se hiányozzon.

A vitamin szintet 200%-al megnöveltük… Kellenek ide még szavak?

 

Mindezek mellett a BLADE V-PACK ULTIMATE-ben az alábbi kiegészítőket találod még.

OMEGA 3 esszenciális zsírsav formulát, hogy te is jobbá tehetsd az életminőséged!

Gyulladáscsökkentő hatás:

Krónikus gyulladások szervezetünkben kialakíthatnak szívbetegséget és rákot is. Az omega-3 zsírsavak bizonyítottan csökkentik a krónikus gyulladást a szervezetben.

A máj zsírcsökkentő hatás:

Tudományos kísérletek bizonyították, hogy az omega-3 tartalmú táplálékkiegészítők-kiegészítők alkalmazása során csökken a máj zsírtartalma.

 

Izületvédő hatás:

Az Omega-3 igazoltan növeli a csontok kalciumtartalmát. Alkalmazása mellett csökken a csontritkulás kockázata/kialakulása.
 

Pihentető alvás:

Rosszul alszol? Sokszor felébredsz esténként? Forogsz az ágyadban? Nagy valószínűséggel a szervezetedbe alacsony a dokozahexaénsav (DHA) szint. Az alacsony melatonin-szinttel (alváshormon) ez összefüggésben van. Az omega-3 alkalmazása során az orvosok megállapították, hogy a kísérleti alanyok többet, jobban tudtak aludni, és az ébredést követően kipihentebben érezték magukat.

 

Depresszió kezelése:

Több kutatás is alátámasztja, hogy azok az emberek akik Omega-3-at szednek, kevésbé lesznek hajlamosak depresszióba esni, mint azok, akik nem fogyasztják. Azok akik a depresszió tüneteinek megjelenését követően kezdenek el Omega 3-at fogyasztani, arról számoltak be, hogy vidámabbak, pozitívabbak, megnövekedett az életkedvük.

 

Pozitív hatása a látásra:

Az alfa-linolénsav azaz a DHA az agy és a retina egyik fő alkotóeleme. Tudósok felfedezték, hogyha szervezetünk DHA-ból hiányt szenved, előjöhetnek a látásproblémák.

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és az agyi funkciók megfelelő működéséhez és a látás funkció fenntartásához. A halolaj alfa-linolénsav (ALA) forrása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. ​A jótékony hatás napi 250 mg DHA és EPA bevitelével érhető el.

Azért tettünk a BLADE PRO SERIES V-PACK-jába Lechitin-t, mert az nemcsak lebontja a zsírsejteket, hanem hozzájárul az optimális zsíranyagcseréhez, továbbá megakadályozza, hogy a zsírsejtek lerakódjanak az érfalon.Ezáltal csökkenti a koleszterinszintet, továbbá tisztítja az érfalakat és erősíti a szívizomzatot. Számos egyéb kedvező hatással bír szervezeted számára:
Élénkíti az agyműködést, serkenti a memóriát és a fókuszáló képességet.Csillapítja és megszünteti az ízületi fájdalmakat. Támogatja az izmok regenerációját. Antioxidáns tartalma miatt segít elkerülni a daganatos betegségek kialakulását.

Azért tettünk a BLADE PRO SERIES V-PACK-jába Q10 formulát, mert annak szerepe van a sejtek energianyerő anyagcsere folyamatainak redoxirendszereken keresztül bekövetkező útvonalaiban. Tény, hogy szerepet játszik a szervezet energiaszintjének fenntartásában a már említett folyamat révén. Emellett csökkenti az oxidatív stresszt, azaz a szabadgyökök kialakulását, generikus antioxidáns hatásának kifejtésével. 

Ne feledd az edzéseid során porcaid kophatnak izületeid sérülhetnek. Szeretnénk megkímélni a hosszútávú problémáktól, ezért a 
BLADE PRO SERIES V-PACK ULTIMATE ízületvédő triója védelmébe veszi kopóalkatrészeket.

MSN
Az MSN egy szerves kénvegyület, ami fontos szerepet játszik a szervezetünkben jelenlévő kén tartalmú vegyületek (aminosavak, enzimek) egységében. Testünkben természetes formában is jelen van. Támogatja és gyorsítja a porcszövet anyagcseréjét és jelenléte szükséges a porcszövet szerkezetét meghatározó glükózamin előállításához. Az MSN nélkülözhetetlen a kollagénrostok egységbe fogásához.

Glucosamine
Az egyik legfontosabb hatóanyag a porcok egészségének megőrzésében.A Glucosamine glükózból és glutaminból épül fel. Blokkoló hatása van a porcszövetet bontó enzimekre, így lassítja vagy megállíthatja a porcszövet pusztulását. Vízmegkötő képessége miatt javítja az ízületi folyadék viszkozitását. Kondroitin-szulfáttal együtt szedve kollagén erősítő hatással bír. 

Chondronitin
Fontos építőköve a porcszövet sejtközötti állományának. Fokozza a porcot építő sejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így segít a sérült porc rugalmasságának helyreállításában. Gátolja a porcszövet pusztulását, továbbá gyulladásgátló hatása is van. A BLADE PRO SERIES V-PACK-ban lévő Chondronitin hatásának első eredményei 2-3 heti rendszeres alkalmazás után jelentkezhetnek.


A BLADE PRO SERIES V-PACK ULTIMATE révén csomagonként összesen 9 féle tablettából, kapszulából és lágy kapszulából álló teljes körű 35 féle komplex multivitamin és ásványi-anyag pakkot kapsz.


 A BLADE PRO SERIES V-PACK ULTIMATE válogatott összetevői hozzájárulhatnak:


izomnövekedés fenntartásához
a szív és érrendszer egészséges működéséhez
a normál vércukorszint fenntartásához
a normál látás és agyműködés fenntartásához
az immunrendszer támogatásához
a sportteljesítmény optimalizációjához
a normál csontozat fenntartásához
a bőr egészséges állapotához és működéséhez
a depresszív tünetek enyhítéséhez azzal, hogy segíti a megfelelő pszichológiai állapot fenntartását és támogatja az idegrendszer megfelelő működését
a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához






 
Adatok
Cikkszám
2873718-vpack
Összetevők
Egyéb összetevők: fehérje koncentrátum (76%), fehérje izolátum (12%), kakaópor, fehérje por, sűrítő anyagok: nátrium-karbonát, metil-cellulóz, ízesítők, csomósodásgátló anyagok: kálcium foszfátok, só, édesítőszer (szukralóz)
Összetevők: Savó fehérje koncentrátum, fölözött tejpor, kreatin monohidrát, L-glutamin, L-leucin, térfogat növelők: mikrokristályos cellulóz, csomósodás gátlók:talkum; silicon-dioxide, maltodextrin, szilárdító anyag: zsírsavak magnézium sói, bevonat (sűrítő anyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz, színezék: titán-oxid, polidextróz; csomósodás gátló: talkum, maltodextrin, teljesen hidrolizált kókusz olaj és pálmamagolaj)
Összetevők: Halolaj (EE18/12) lány kapszula burok {zselatin: szarvasmarha, nedvesítő anyag: glicerin (pálmaolaj), tisztított víz}, vitamin (E vitamin: d-alpha tokoferol).
Összetevők: C-vitamin: L-aszkorbinsav, kapszulahéj (zselatin, tisztított víz, kalcium-karbonát, keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói)
Összetevők: maltodextrin, vitaminok (C-vitamin: L-aszkorbinsav, B3-vitamin: nikotinamid, E-vitamin: DL-alfa-tokoferil-acetát, pantoténsav: kalcium-D-pantotenát, B6-vitamin: piridoxin-hidroklorid, B2-vitamin: riboflavin, B1-vitamin: tiamin-mononitrát, A-vitamin: retinil-acetát, folsav: pteroil-monoglutaminsav, biotin: D-biotin, D-vitamin: kolekalciferol, B12-vitamin: ciano-kobalamin), ásványi anyagok (vas: vas(II)-szulfát, cink: cink-szulfát, réz: réz-szulfát, mangán: mangán(II)-szulfát, jód: kálium-jodid, szelén: nátrium-szelenit), bevonó [sűrítőanyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polidextróz), csomósodást gátló anyag (talkum), maltodextrin, trigliceridek, színezék (karotinok), aroma, édesítőszer (szukralóz)], tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (talkum, zsírsavak magnéziumsói)
Összetevők: maltodextrin, vitaminok (C-vitamin: L-aszkorbinsav, B3-vitamin: nikotinamid, E-vitamin: DL-alfa-tokoferil-acetát, pantoténsav: kalcium-D-pantotenát, B6-vitamin: piridoxin-hidroklorid, B2-vitamin: riboflavin, B1-vitamin: tiamin-mononitrát, A-vitamin: retinil-acetát, folsav: pteroil-monoglutaminsav, biotin: D-biotin, D-vitamin: kolekalciferol, B12-vitamin: ciano-kobalamin), ásványi anyagok (vas: vas(II)-szulfát, cink: cink-szulfát, réz: réz-szulfát, mangán: mangán(II)-szulfát, jód: kálium-jodid, szelén: nátrium-szelenit), bevonó [sűrítőanyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polidextróz), csomósodást gátló anyag (talkum), maltodextrin, trigliceridek, színezék (karotinok), aroma, édesítőszer (szukralóz)], tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (talkum, zsírsavak magnéziumsói)
Összetevők: lecitin (foszfatidilkolin, foszfatidilinozit), lágyzselatin kapszulahéj [zselatin (szarvasmarhából), nedvesítőszer (glicerin), édesítőszer (szorbit), tisztított víz]
Adagolás
Blade Whey: fogyasszon napi 1-2 adagolókanállal (30g).
V-Pack Ultimate: fogyasszon naponta 1 csomagot.
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Gáll Norbert
2022.11.10
Jo íz mindenkinek ajánlom !
Kiegészítő termékek