Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Cikkek

Az egész testet átmozgató edzés

Blade Sport
2020.06.13 12:46
Az egész testet átmozgató edzés

Akármit is keresel: reggeli edzést vagy éppen a kemény edzés utáni átmozgató edzést, ez lesz az az edzés, ami kell neked. Gyorsan végrehajthatod, ugyanis körülbelül csak 30 percet vesz igénybe és emellett hatékony is.

Ebben az edzésben főként rúddal fogsz dolgozni. Oda-vissza körönként csinálni kellesz egy döntött törzsű evezést, egy guggolást hátsó fogással és egy hasprést fitness gumiszalaggal.

Útmutató

Ez egy köredzés, ami azt jelenti, hogy a gyakorlatokat egymás után végzed el. Csak egy kör végeztével pihensz, a gyakorlatok között nem. Egy kört követően 30-60 másodperc piheőt kell tartanod, majd 4-6 alkalommal ismételd meg a köröket.
Az állóképességed figyelembe véve csökkentheted vagy éppen növelheted a körök közötti pihenőidőt, illetve a körök számát is befolyásolhatod.
Még több teljes testet megmozgató gyakorlatért, edzésekért látogass el az oldalunkra.

Az edzéshez ajánljuk a 
BLADE BCAA 7000 2:1:1 termékünket.



1. DÖNTÖTT TÖRZSŰ EVEZÉS
10 ismétlés

Fogj megy egy rudat vállszélességben, majd ereszd le magad elé a combod magasságában. Hajlítsd be a csípőd a mozdulat indítása előtt, a hát majdnem legyen párhuzamos a talajjal és legyen egyenes. Enyhén hajlítsd be a térded. Ezt követően a rudat húzd fel a mellkasod alá a hasadhoz úgy, hogy a lapockáid megfeszüljenek. Végül ereszd vissza lassan a rudat magad elé és jöhet az újabb ismétlés.

2. GUGGOLÁS RÚDDAL (HÁTSÓ FOGÁSSAL)
10 ismétlés

Állj meg a rúd előtt, a lábaid vállszélességben legyenek. A hátadat tartsd egyenes, a tekinteted előre nézzen, amíg leguggolsz a rúdért és megragadod. A lábaddal nyomd ki magad és egyenesedj ki mialatt a rudat tartod. Ez egy ismétlés.

3. HASPRÉS FITNESS GUMISZALAGGAL
10 ismétlés

Ragadj meg mindkét kezeddel egy gumiszalagot, az egyik végét akaszd a talpadhoz, majd keresztezd azt. Feküdj a hátadra, a lábad legyen nyújtva, a kezeidet nyújtsd ki magad mögé, hogy a szalag megfeszüljön. Húzd fel a lábad és a térdeidet hajlítsd be, hogy miközben a hasprést csinálod a mellkasodhoz a lehető legközelebb kerüljön a térded. Ezután nyújts ki a lábaidat, valamint a kezeidet a fejed fölé, hogy a lapockáid legyenek a talajon. Ez egy ismétlés.

Pihenj 30-60 másodpercet és csinálhatod a következő kört.